Kolding

Olaf Ryesgade 7 K1-4, st.
6000 Kolding


Størrelse:109-129 m2
Leje:fra 7.267-8.600 kr. pr. mdr.

Kontor Kolding centrum

Kontor Kolding centrum. Nu er der mulighed for at få et kontor eller en klinik i den gamle maskinfabrik i udkanten af centrum i Kolding. Vi er pt. igang med at færdiggøre 4 lejemål som er mellem 97 og 129 m2 store. De er meget velegnet til elegant domicil/kontor, liberalt erhverv eller lignende. Lejemålene ligger i stueetagen i bygning K, i en velholdt bygning i Mejeriernes gl. maskinfabrik, som også indeholder en meget fint kontorhotel på 1. og 2. sal.

Egen P-licens kan tilkøbes, men lokalerne ligger også tæt på gratis p-pladser. Se ledigt lokale

De fine kontorer/klinikker står færdige ca. 1. juli 2020, og de vil alle have udgang til en flot, overdækket atriumgård, som vil være med til at skabe et fantastisk spændende miljø og nogle meget lyse og flotte lokaler.

Indretningen er meget fleksibel så der er mulighed for både storrumskontor og celle kontorer.

Se også andre lokaler på Olaf Ryesgade 7.

Lejemålet i billeder.

Lejevilkår

Depositum:3 mdr.
Opsigelse:3 mdr.
A-conto driftsudgifter:992 kr. pr. mdr.
A-conto varmeudgifter:810 kr. pr. mdr.
Betaling:forud
Regulering:Nettopristal, dog min. 2%
Energimærke:B

Lejemålets indretning

Lejemålet har en meget fleksibel indretning bestående pt. af et stort lokale, nyt køkken med spiseplads samt toiletter. Kontrasterne er markante og flotte med nylagt sort gulvtæppe, sorte søjler og hvide vægge og hvide glaskupler.

Den gamle maskinfabrik ligger i udkanten af centrums området i Kolding og ca. 4 km fra motorvejstilkørsel 64 (Sønderjysk motorvej og 65 Esbjerg motorvejen ved Kolding Storcenter).

Komplekset rummer 9 tidstypiske, spændende bygninger med et samlet areal på 10.000 m2. I 1986 blev fabrikationen nedlagt, og de forskellige og ret unikke bygninger blev i stedet omdannet til kontor, lager og butik.

Den gamle maskinfabrik er et ret charmerende og skønt sted, hvor der siden sommer 2014 igen har pågået renovering og fornyelser, med det mål at skabe et nutidigt erhvervsområde, hvor det bedste fra de sjælfulde gamle bygninger bevares, og hvor der er kvalitet i rummene mellem bygningerne.

Find os

Her finder du Olaf Ryesgade 7K 1-4

Olaf Ryesgade området ligger med kort afstand til centrum og nem adgang til omfartsvejene Tøndervej og Vejlevej.I området kombineres det urbane i den gamle maskinfabrik med de åbne grønne arealer. Området er velbetjent af buslinjer.