kontorplads

1-plads kontor

Vestergade – lokale 3.03Randers

Book en fremvisning

All-inclusive concept

Moderne kontorlokaler til leje i Randers – Lokale 3.03

Velkommen til Easy Office – Nyrenoveret kontorfællesskab Alt Inkluderet: Vi tager os af detaljerne, så du kan koncentrere dig om din forretning. I prisen er inkluderet internet, el, vand og varme,  rengøring af fællesarealerne samt booking af mødelokaler på alle vores lokationer. Ideel Beliggenhed: Vi forstår vigtigheden af en central beliggenhed. Easy Office er strategisk placeret for nem adgang til både dig og dine medarbejdere eller kunder. Uanset om de kommer til fods eller med transport, er vi let tilgængelige. Professionel Atmosfære: Moderne indretning og komfortable rum skaber en professionel og indbydende atmosfære, der passer til jeres behov. Easy Office tilbyder nyrenoverede og indflytningsklare lokaler. Du får eget aflåseligt lokale, fælles køkken/spiseområde, fine toiletfaciliteter samt mødelokaler. Kontakt os for mere information & en fremvisning. Kontorhotellet er tæt på Randers’ hyggelige gågademiljø med butikker og caféer. Ejendommen har gode tilkørselsforhold og mulighed for at leje p-licens direkte ved ejendommen. Se mere om kontorfællesskabet her Vil du høre mere, ring til os på +45 30 20 45 07
Eller send en email: sus@cph-inv.dk

Om lejemålet

Vestergade – lokale 3.03 Randers

Typekontorplads
ByRanders
Postnummer8900
Sagsnr.Kontorhotel
Se PDF prospekt

Faciliteter

Gratis internet
Tekøkken
Online mødebooking
Fleksibel lejekontrakt
Postkasse
Alarm
Adgang 24/7
Vand, el, varme, drift og internet er inkl. i prisen
Privat parkeringsplads

Økonomi

Leje2.300 kr./md.
Årlig leje27.600 kr.
Inkl. i lejeprisen:El, vand, varme, internet, rengøring af fællesarealer samt booking af mødelokaler på alle vores lokationer.

Lejevilkår

Depositum6.900 kr.
Opsigelse1 mdr.
Binding3 mdr.
BetalingForud betaling
MomsLejeprisen tillægges moms
EnergimærkeD

Området

Kontorhotellet ligger perfekt midt i hjertet af Randers. Beliggenheden er også meget synlig rent trafikalt på hjørnet af Vestergade og Vestervold med Værket, gågade miljø og gamle, historiske bygninger inden for 2 minutters gang. Bygningen ligger tæt på mange parkeringspladser blandt andet overfor  ejendommen og bagved ejendommen på Staldgårdsgade. Området er velbetjent af buslinjer.

Nærmeste

2500 meter til motorvej
1000 meter til netto
1400 meter til restaurent og take-away

Book en fremvisning

Jeg vil gerne kontaktes for en fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt

Susanne Skouenborg

Har du spørgsmål til lejemålet, eller ønsker du mere information, så kontakt os

Book en fremvisning